Istoria denumirii Hanga

Magazinul nostru şi-a primit numele de la o plantă denumită Hanga (erica carnea - Erica alpină, Hanga alpină), care are o înălţime de cca. 20-30 cm, perenă, cu tulpină orizontală.
Frunzele plantei sunt mici, plate, în formă de ac. Mugurii apar toamna târzie, iar în lunile februarie, martie – uneori chiar începînd din decembrie apar şi florile roşii, albe sau roz.

Despre viitor

Obiectivul nostru este, să soluţionăm problemele şi nevoile clienţilor cu produsele şi serviciile noastre cu profesionalism, promptitudine şi calitate, fără timpuri de aşteptare. Sperăm, ca acest lucru este şi va fi apreciat de către Clienţii noştri prezenţi şi viitori.

STYLE SRL - miezul afacerii

Experienţă şi stabilitate de 18 ani

În primii ani de activitate SC Style SRL s-a ocupat cu comercializarea şi montarea sistemelor de recepţie TV prin satelit, activitate care, în cele din urmă s-a extins şi în domeniul reţelelor de televiziune prin cablu şi locale.

1992 - 2010 – Perioada schimbărilor

Pentru satisfacerea exigenţelor Clienţilor noştri, atât activitatea noastră, cât şi paleta de produse s-au diversificat şi s-au schimbat în ultimele ani de activitate.

Prezent

Stăm la dispoziţia Clienţilor şi cumpărătorilor oferind soluţii optime pentru orice fel de probleme şi nevoi ivite în domeniile tehnicii de sonorizare, al sistemelor de securitate sau comerţ cu componente electrice, electronice sau audiovizuale - la un preţ atractiv.

2010 şi obiective în viitor

Ţinând pasul cu dezvoltarea tehnologiilor noi, asigurăm un control cât mai precis pentru menţinerea calităţii serviciilor noastre, ca să putem ţine pasul cu exigenţele tot mai versatile ale Clienţilor noştri.