HANGA NÉV TÖRTÉNET

Kereskedelmi tevékenységünk a Hanga virágról kapta nevét, mely a hivatalos nevén: Erica carnea - Alpesi erika, Alpesi hanga egy 20-30 cm magas, heverő szárú örökzöld törpecserje.
Apró, lapos levelei tű alakúak, örvökben állók. Virágbimbói már késő ősszel megjelennek és enyhe teleken már decemberben, vagy kora tavasszal nyílnak piros, fehér és rózsaszín virágai, de többnyire február-márciusban vannak teljes virágzásban.

HANGA JÖVŐKÉP

Célunk, hogy ügyfeleink igényeit mind szakmailag mind az árukészlet tekintetében teljes mértékben kiszolgáljuk.  Bízunk benne, hogy mindezt a jelenlegi és a jövőbeli vásárlóink is megelégedve nyugtázzák.

STYLE kft. a HANGA MAG - TÖRTÉNET

1992 - 25  év tapasztalat és stabilitás

Kezdetben a fő tevékenység egyéni műholdas rendszerek forgalmazása és szerelése volt, mely kesőbb kisközösségi és kábeltévés rendszerek szerelésére és építésére bővült

1992 - 2010 év – A változás korszaka

Ügyfeleink változó igényeinek kielégítésére, termékeink és szolgáltatásaink szélés skálája rugalmasan változott az elmúlt évek folyamán.

Jelen

Vásárlóink, ügyfeleink rendelkezésére állunk bármilyen felmerült probléma megoldásában, mindezt ügyfélbarát áron tesszük.

2010 és jövőkép

A rohamosan fejlődő technika mellé felzárkózva a jővőben szigorúbban ellenőrizzük szolgáltatásaink minőségét, hogy a partnereinkkel való együttműködést gyümölcsözőbbé tegyük és az egyre bővülő vevői igényekkel lépést tartsunk.